انجیر میوه ای منحصر به فرد شبیه قطره اشک است. خشکبار انجیر خشک تقریباً به اندازه انگشت شست شما هستند، با صدها دانه ریز پر شده اند و دارای پوست بنفش یا سبز خوراکی هستند.
گوشت میوه به رنگ صورتی است و طعم ملایم و شیرینی دارد. نام علمی انجیر Ficus carica است.
انجیر و برگهای آن مملو از مواد مغذی است و فواید بالقوهای برای سلامتی دارد.
آنها ممکن است هضم سالم را تقویت کنند، خطر بیماری قلبی را کاهش دهند و به شما در مدیریت سطح قند خون کمک کنند.
این مقاله به بررسی انجیر، از جمله تغذیه، فواید و مضرات آن و همچنین نحوه افزودن آن به رژیم غذایی می پردازد.
انجیر تازه سرشار از مواد مغذی است در حالی که کالری نسبتاً کمی دارد، و آن را به یک رژیم غذایی سالم تبدیل می کند.
یک انجیر تازه کوچک حاوی:
کالری: 30
پروتئین: 0 گرم
چربی: 0 گرم
کربوهیدرات: 8 گرم
فیبر: 1 گرم
مس: 3٪ از ارزش روزانه (DV)
منیزیم: 2٪ از DV
پتاسیم: 2٪ از DV
ریبوفلاوین: 2 درصد DV
تیامین: 2٪ از DV
ویتامین B6: 3٪ از DV
ویتامین K: 2٪ از DV
انجیر تازه حاوی مقداری کالری از قند طبیعی است، اما خوردن چند انجیر یک میان وعده معقول و کم کالری یا افزودنی به یک وعده غذایی است.
از سوی دیگر، انجیر خشک سرشار از قند و کالری است، زیرا با خشک شدن میوه ها، قند غلیظ می شود.
انجیر همچنین حاوی مقادیر کمی از طیف گسترده ای از مواد مغذی است، اما به ویژه سرشار از مس و ویتامین B6 است.
مس یک ماده معدنی حیاتی است که در چندین فرآیند بدن، از جمله متابولیسم و تولید انرژی، و همچنین تشکیل سلول های خونی، بافت های همبند و انتقال دهنده های عصبی نقش دارد.
ویتامین B6 یک ویتامین کلیدی است که برای کمک به بدن در تجزیه پروتئین های غذایی و ایجاد پروتئین های جدید ضروری است. همچنین نقش مهمی در سلامت مغز ایفا می کند.