طبق تحقیقات، عصاره هیدروالکلی زعفران ممکن است با کاهش قند خون ناشتا در بیماران T2D، کنترل گلوکز خون را بهبود بخشد. اما بر سایر جنبه های کنترل دیابت در بیماران دیابتی تأثیر معنی داری ندارد. زعفران ۴ گرمی مصطفوی ممکن است حساسیت به انسولین را افزایش دهد.
بینایی را بهبود می بخشد
مشاهدات متعدد نشان می دهد که زعفران بینایی را در بزرگسالان با سابقه اختلال دژنراسیون ماکولا وابسته به سن (AMD) بهبود می بخشد. علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی موجود در زعفران از آسیب رادیکال های آزاد مرتبط با AMD محافظت می کند.
مزایای مراقبت از پوست
زعفران علاوه بر مصارف آشپزی، فواید زیبایی نیز دارد. این ماده ضد التهابی درخشندگی بدون لک را به پوست شما می بخشد. بنابراین، چندین کرم زیبایی و سایر محصولات آرایشی از زعفران به عنوان ماده اولیه خود استفاده می کنند. به پوست لطافتی درخشان می بخشد و آن را نرم و لطیف می کند. مانند تمام فواید دیگر، آن نیز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی زعفران است. زعفران می تواند به عنوان یک متقاضی موضعی برای موارد زیر عمل کند:
روشن کننده و بافت پوست
رنگدانه
التیام اسکار
درمان لک و آکنه
راه های استفاده از زعفران
زعفران صدایی استثنایی در حوزه ادویه جات دارد. به دلیل خاص بودنش به پادشاه ادویه ها معروف است. اگرچه گرانترین ادویه است، اما مقدار کمی آن بسیار مفید است. ممکن است برای عطر و طعم دادن به دستور العمل های خود بیش از یک خرج کردن نیاز نداشته باشید. از سوی دیگر، زعفران زیاد ممکن است طعم دارویی به غذای شما بدهد.
اجازه دهید در مورد روش های مختلف استفاده از زعفران صحبت کنیم. با چندین دستورالعمل شروع می شود:
کیفیت زعفران را بررسی کنید.
کیفیت برتر همیشه دستهای از رشتههای بلند قرمز و روشن با پیچکهای نارنجی و یک فلوت شیپوری شکل در انتهای آن است.
از پودر زعفران پرهیز کنید، زیرا معمولاً با پرکننده های زیادی مخلوط می شود.
اگر زعفران قرمز را در آب یا شیر فرو کنید، رنگ آن تغییر نمی کند.
طعمی تند و کپک زده با رایحه شیرین گلی دارد.
نخ ها را له کنید و خیس کنید تا حداکثر طعم آن گرفته شود.
زعفران کوبیده شده را در آب گرم دم کنید و به مدت 20 تا 30 دقیقه آبکش کنید.
مایع زعفران خیس شده را مستقیماً اضافه کنید.
دستور العمل های مبتنی بر غلات
بیشتر دستور پخت زعفران بر پایه غلات است که شامل ریزوتو، پلو، پلاو، بریانی و غیره است. عطر زعفران برنج را معطر می کند. افزودن زعفران مکمل طعم و ارزش غذایی برنج است.