گوجه فرنگی همچنین غنی از پتاسیم است، ماده معدنی شناخته شده برای کاهش سطح فشار خون و این به این دلیل است که پتاسیم اثرات سدیم را کاهش می دهد و ما نیز گوجه فرنگی امروز مشهد را عرضه کرده ایم.
در واقع، هرچه پتاسیم بیشتری مصرف کنید، سدیم بیشتری از طریق ادرار از دست می دهید و جدای از این، پتاسیم کشش دیواره رگهای خونی را کاهش میدهد و فشار خون را بیشتر کاهش میدهد.
با توجه به انجمن قلب آمریکا، مصرف توصیه شده پتاسیم برای یک بزرگسال متوسط 4700 میلی گرم در روز است و اما مراقب باشید که پتاسیم زیاد مصرف نکنید زیرا ممکن است منجر به سنگ کلیه شود.
طبق یک مطالعه اسرائیلی، درمان کوتاه مدت با عصاره گوجه فرنگی می تواند به کاهش فشار خون در بیماران کمک کند.
گوجه فرنگی یک ابر غذای مغذی است که برای طیف وسیعی از سیستم های بدن مفید است و محتوای غذایی آن از پوست سالم، کاهش وزن و سلامت قلب حمایت می کند.
علیرغم محبوبیت گوجه فرنگی، تنها 200 سال پیش بود که تصور می شد در ایالات متحده (ایالات متحده) سمی هستند، این احتمالاً به این دلیل است که این گیاه متعلق به خانواده سمی شب بو است.
گوجه فرنگی در حال حاضر پس از سیب زمینی، کاهو و پیاز چهارمین سبزیجات تازه محبوب بازار است و این مقاله به بررسی فواید قدرتمند سلامتی، محتوای تغذیهای، راههای گنجاندن بیشتر گوجهفرنگی در رژیم غذایی و خطرات مصرف گوجهفرنگی میپردازد.
حقایق سریع در مورد گوجه فرنگی
گنجاندن گوجه فرنگی در رژیم غذایی می تواند به محافظت در برابر سرطان، حفظ فشار خون سالم و کاهش گلوکز خون در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
گوجه فرنگی حاوی کاروتنوئیدهای کلیدی مانند لوتئین و لیکوپن است و اینها می توانند از چشم در برابر آسیب های ناشی از نور محافظت کنند.
با افزودن گوجهفرنگی به بستهبندیها یا ساندویچها، سسها یا سالسا، گوجهفرنگی بیشتری بخورید و از طرف دیگر، آنها را به صورت پخته یا خورشتی مصرف کنید، زیرا این روشهای آمادهسازی میتوانند در دسترس بودن مواد مغذی کلیدی را افزایش دهند.
گوجه فرنگی در میان ده میوه و سبزیجات برتر از نظر میزان باقی مانده آفت کش ها قرار دارد و گوجه فرنگی را قبل از خوردن بشویید.