گل گاوزبان یک گیاه همه کاره در آشپزخانه است و برگها خزدار هستند و با افزایش سن خاردارتر می شوند، بنابراین باید جوان چیده شوند و ریز خرد شوند و ساقه ها را می توان مانند هر سبزی دیگر پخت و یا گل گاوزبان خشک را تهیه نمود.
گل گاوزبان گیاهی است که به سرعت رشد می کند با گل های آبی ستاره ای که زنبورها آن را دوست دارند! این یک گیاه همراه فوق العاده برای گوجه فرنگی، کلم، توت فرنگی و کدو حلوایی است که به کاهش آسیب کرم شاخ گوجه فرنگی و کرم کلم کمک می کند.
آیا گل گاوزبان فوایدی برای سلامتی دارد؟
پلینی بزرگ (در زمان رومیان) معتقد بود گل گاوزبان یک ضد افسردگی است و از دیرباز تصور می شد که به قلب شهامت و آرامش می بخشد و قانون عامیانه می گوید که اگر زنی مقداری گل گاوزبان را در نوشیدنی مرد خوش قولی فرو کند، به او جرات می دهد که خواستگاری کند!
در سال 1597، جان جرارد، گیاه شناس معروف، حتی گفت که شربت تهیه شده از گل ها به افسردگی کمک می کند و این امر در دوران مدرن به اثبات رسیده است زیرا علم ثابت کرده است که جزء فعال روغن گل گاوزبان یک اسید چرب ضروری، اسید گاما لینولنیک (GLA) است و اکنون طرفداران روغن گل ستاره را برای اختلالات خودایمنی، آرتریت، اگزما و استرس قبل از قاعدگی توصیه می کنند.
برگها و گلهای گل گاوزبان طعمی شبیه خیار دارند و آنها به سالاد اضافه میکردند، در خورشها، سوپها و خورشها استفاده میکردند یا برای تهیه چای با طراوت دم میکردند و گلهای خوراکی به سالادهای تابستانی رنگ میبخشند، میتوان آنها را برای کیک شیرین کرد و در نوشیدنیهای تابستانی و «مکتلها» شناور به نظر میرسند.
گل گاوزبان برای جوجه ها؟
جوجه ها نیز ظاهراً آن را دوست دارند، اما بهتر است زمانی که برگ های آن نرم هستند، تازه مصرف شود و علاوه بر این، اگر گل گاوزبان را روی قفس پخش کنید، تصور می شود که آفات را دفع می کند.
مالچ رایگان فوق العاده
در نهایت، گل گاوزبان حتی خوب می میرد! این یک گیاه یک ساله بزرگ است که به سرعت رشد می کند، عالی به نظر می رسد و سپس به راحتی می ریزد و انگار برای توده کمپوست آماده می شود و به سرعت پوسیده می شود و زمانی که برای مالچ پاشی اطراف گیاهان برای حفظ رطوبت و افزودن مواد مغذی به خاک استفاده می شود بسیار عالی است.