کیک، به طور کلی هر یک از انواع نان ها کوتاه شده

کیک، به طور کلی، هر یک از انواع نان ها، کوتاه شده یا کوتاه نشده، معمولاً با قالبی که در آن پخته می شود، شکل می گیرد، یا به طور خاص، یک نان شیرین، اغلب غنی یا لطیف.

در آشپزی مدون فرانسه، همه طرز تهیه کیک ساده وانیلی در قابلمه یا گاتوها از یکی از هشت خمیر اصلی به دست می‌آیند: شیرینی کوتاه، شیرینی پولکی، شیرینی شیرین، ساوارین، بریوش، بابا، شیرینی چو و جنوایز. به اینها انواع بی نهایت طعم دهنده و مواد تزئینی مانند مارزیپان، پودر قند، ادویه جات، میوه ها و خامه ها اضافه می شود.

مسابقه شکلات بریتانیکا
تورته یک شومیز یقه کراواتی بسیار غنی است که در سراسر اروپا یافت می شود، اغلب از لایه های نازک متعدد و حاوی آجیل، میوه، خامه و شکلات به صورت ترکیبی. ادعای اختراع شکلات معروف جهانی Sachertorte بین دو هتل وین مورد مناقشه قرار گرفته است.

در ایالات متحده، قهوه برای لاغری شکم و پهلو معمولا با یکی از سه روش تهیه می شود. در روش مرسوم شکر و چربی را با هم مخلوط می کنند، تخم مرغ را اضافه می کنند و مخلوطی از آرد، نمک و بیکینگ پودر را به طور متناوب با مایع مخلوط می کنند که با مواد خشک شروع و پایان می یابد. در روش تخلیه سریع یا یک کاسه، همه مواد به جز مایه خمیر مایه را در ظرفی ریخته و به شدت با هم مخلوط می کنند (ترجیحاً با همزن برقی)، مایه خمیر مایه را اضافه می کنند و مخلوط کردن کامل می شود.

به عنوان اصلاح روش، تخم مرغ و بخشی از شیر ممکن است به عنوان یک مرحله جداگانه اضافه شود. روش مافین شامل افزودن مواد مایع ترکیبی به مواد خشک ترکیبی است. اما، اگرچه سریع و آسان است، اما این روش بدون تغییر،اندازه لباس بافتنی نوزاد تولید می کند که تمایل به بافت درشت دارد و کیفیت نگهداری ضعیفی دارد.

  • منابع:
    1. cake

  • تبلیغات: 
    1. آشنایی با چند نوشیدنی که برای صبح زود مناسب است!
    2. تولید روشویی با ضایعات پلاستیکی!
    3. آیا با مصرف یک گرم پودر هسته خرما از طریق دماغ می توان آینده را دید؟!
    4. انبار کولر که در آتش سوزی سالم ماند!