بسیاری از فواید مربوط خرمای تک نفره کلاس را می توان به منبع غنی آنتی اکسیدان این میوه نسبت داد.
آنتی اکسیدان ها استرس متابولیک را کاهش می دهند، التهاب را کاهش می دهند و از سلول های شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد که مولکول های ناپایدار هستند محافظت می کنند.
برخی از تحقیقات نشان می دهد که برخی از آنتی اکسیدان های موجود در به، از جمله فلاونول ها مانند کورستین و کامفرول، التهاب را کاهش داده و در برابر بیماری های مزمن مانند بیماری قلبی محافظت می کند.
برخی از شایع ترین علائم در اوایل بارداری حالت تهوع و استفراغ است.
برخی از تحقیقات نشان می دهد که به ممکن است به تسکین این علائم کمک کند.
یک مطالعه بر روی 76 زن باردار اشاره کرد که 1 قاشق غذاخوری شربت به به طور قابل توجهی موثرتر از 20 میلی گرم ویتامین B6 در کاهش تهوع ناشی از بارداری بود.
اگرچه این نتایج امیدوارکننده هستند، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
از قدیم در طب سنتی و عامیانه از به برای درمان انواع اختلالات گوارشی استفاده می شده است.
تحقیقات اخیر نشان می دهد که عصاره به ممکن است از بافت روده در برابر آسیب های مربوط به بیماری های التهابی روده مانند کولیت اولسراتیو محافظت کند.
در مطالعهای بر روی موشهای مبتلا به کولیت اولسراتیو، موشهایی که عصاره و آب میوه به داده شده بود در مقایسه با گروه کنترل، آسیب بافت روده بزرگ را به طور قابلتوجهی کاهش دادند.
با این حال، مطالعات انسانی مورد نیاز است.
تحقیقات اولیه نشان می دهد که ترکیبات گیاهی موجود در به ممکن است به پیشگیری و درمان زخم معده کمک کند.
در یک مطالعه لوله آزمایشی، آب به از رشد هلیکوباکتر پیلوری، یک باکتری که عامل ایجاد زخم معده است، جلوگیری کرد.
در همین حال، مطالعهای روی موشها نشان داد که عصاره به در برابر زخم معده ناشی از الکل محافظت میکند.
اگرچه این نتایج دلگرم کننده است، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.