به دنبال آخرین مزیت، شکلات سطلی کاله به عنوان یک ماده غذایی کاهش دهنده کلسترول شناخته شده است.
مطالعه ای که در نوامبر 2017 در مجله قلب آمریکایی منتشر شد، نشان داد که خوردن یک مشت بادام، شکلات تلخ و کاکائو شیرین نشده منجر به کاهش قابل توجه کلسترول «بد» می شود که می تواند شریان ها را مسدود کند.
اعتقاد بر این است که محتوای کره کاکائو به افزایش سطح کلسترول “خوب” نیز کمک می کند.
کره کاکائو حاوی اسید اولئیک است که یک چربی تک غیراشباع سالم برای قلب است.
این مقاله برای راهنمایی شما در دنیای چربی های خوب و بد طراحی شده است.
کجا آنها را پیدا کنیم و چرا به آنها نیاز داریم.
هر چقدر هم که دیوانه به نظر می رسد، شکلات تلخ ممکن است به از دست دادن کالری کمک کند.
این به دلیل این واقعیت است که خوردن مقدار کمی شکلات تلخ قبل یا بعد از غذا باعث تحریک هورمون هایی می شود که به مغز شما می گوید سیر هستید.
با این حال، مهم است که به خاطر داشته باشید که به دلیل سطح قند و چربی اشباع شده، همچنان از آن در دوزهای کوچک لذت ببرید.
طبق مقاله ای در Frontiers in Pharmacology، شکلات در طول هضم مانند یک پری بیوتیک عمل می کند که نوعی فیبر است که رشد باکتری های خوب روده را تشویق می کند.
هر چه میکروب های “خوب” در سیستم شما بیشتر باشد، بدن شما بهتر می تواند مواد مغذی را جذب کند و از متابولیسم سالم حمایت کند.
مطالعات نشان داده اند که مقادیر سالم شکلات تلخ، با محتوای کاکائو بالا، به طور بالقوه می تواند نحوه متابولیسم بدن گلوکز را بهبود بخشد، که می تواند به جلوگیری از مقاومت به انسولین کمک کند.
علت افزایش سطح قند خون در مطالعهای که در مجله دیدگاههای پزشکی داخلی جامعه و بیمارستان منتشر شد، مشخص شد که فلاونوئیدهای موجود در شکلات تلخ استرس اکسیداتیو را کاهش میدهند، که اعتقاد بر این است که علت اصلی مقاومت به انسولین است.
با بهبود حساسیت بدن به انسولین، مقاومت کاهش می یابد. به نوبه خود، خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت کاهش می یابد.